Weekend Inspiration: Spa Sereen, Maarsseveen

SpaSereen Tienhoven (Maarssen)

The post Weekend Inspiration is about all the things you can do in our country. And there are plenty.

Last week I had a lazy Sunday in Spa Sereen in Maarsseveen. And wow, what is this a wonderful sauna complex. The atmosphere is relaxed and serene as the name says.

Beautifully situated on the Maarsseveense lake and a dip in the lake belongs to the possibilities. I did not take a dive because it still seemed very cold but I have sat on the terrace overlooking the water. There are several saunas, think of the sauna with view of the water, the fireplace sauna and a color light sauna. There is a fantastic pool with access to the outdoor pool, hot tubs and herbal baths. And then there is the fantastic garden with sun beds with views of the lake. I can tell you I’ve spent a lot of time there. A book, a glass of wine, tortilla chips with homemade tomato salsa and then just close my eyes and do just nothing.

This is truly a place to relax, unwind and to be away. I say enjoy it and I’m sure we will be back very soon.

De post Weekend Inspiration gaat over alle leuke dingen die er in ons land te doen zijn. En dat zijn er genoeg.

Vorige week heb ik een heerlijke luie zondag gehad in Spa Sereen in Maarsseveen. En wow, wat is dit een prachtig saunacomplex. De sfeer is relaxed en ook sereen zoals de naam al zegt. Prachtig gelegen aan de Maarsseveense plassen en ook een duik in de plas behoort tot de mogelijkheid. Ik heb me er niet in gewaagd omdat het mij nog wel heel erg koud leek. Maar wel heerlijk op het terras gezeten met uitzicht op het water. Er zijn verschillende sauna’s, denk aan de vergezicht sauna, de openhaard sauna en een kleurenlicht sauna. Er is een fantastisch zwembad met doorgang naar het buitenzwembad, bubbelbaden en kruidenbaden. En dan is daar de fantastische tuin met ligbedden met het uitzicht op de plas. Ik kan je vertellen ik heb hier heel wat tijd doorgebracht. Een boek, een wijntje, tortilla chips met huisgemaakte tomatensalsa en dan weer even de ogen dicht en even helemaal niets.

Dit is echt een plek om te relaxen, te ontspannen en even helemaal weg te zijn. Ik zeg genieten en ik weet zeker wij gaan er weer heel snel naar toe.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s